Енглеска верзија

Веб локација Де-Норманди (ввв.бацктонорманди.орг) доступно за 16. априла 2018. прециес 15 јануара. Веб страница је објављена на веб страници, која је започета у јуну / јулу 2002. године, а најкасније до данашњег дана Нормандие можете да се пријавите за Д-даи (јануар до 6 јуна). Хет верд еен интензивне периоде сусрео веле мооие, онтроеренде моментен ен ик маакте кеннис мет де меест индруквеккенде ин белангријксте период оф а лаатсте 100 јаар.  

Де куст ван Нормандие се налази на плеј-офу хет гроотсте инвасиелегер ооит, сређен бехулп ван де гроотсте маритиеме влоот ооит, ландде ом омен е старт ат макен мет де бевријдинг ван Вест-Еуропа. 

Јаарлијкс верандерт де воормалиге 80 км ланге фронтлиние ин еен тоеристисцхе трекплеистер мет алс хоофдаттрацтие де ветеранен дие “ербиј” зијн гевеест. Елке ветеран, херкенбаар аан де троссен медаиллес о хун борст, персоонлијк де бевријдинг те хеббен безоргд аан хет ондер Назибевинд зуцхтенде ноордвестелијк деел ван Еуропа. Зе вертеллен хун верхаал аан вие хет маар хорен вил. Маар зе вертеллен хет воорал оок аан елкаар. Зиј дие хет гелук хадден дезе стријд те хеббен оверлеефд. У данкбаре хериннеринг аан хун камераден дие хет ниет хеббен гехаалд: "заувек млад", зоалс ик ветеранен ваак хоорде зегген. 

Дететенен се заоштрава на вратима од таллозе маннен ен вроувен, спуштеним у униформи у моду ван веертигер јарен. Зиттенд оп, мет веел зорг опгелапте легервоертуиген оф еинделоос рондлопенд оп де воормалиге бојно поље о воор зицхзелф де гесцхиеденис те латен херлевен.  

Мијн вербазинг биј дезе аанблик је био ужасан. Ван де верхален ван де ветеранен снапте ик маар веиниг. Маар ик луистерде вел зеер геинтерессеерд омдат ик вермоедде дат ер тоцх вел иетс белангријкс вас гебеурд.

Дие интерессе слоег ом ин еен ацтиеве маниер ом мијн ерваринген огроман те легген ен ом ер те лерен ват ик хас гезиен ен гехоорд. Дат деед ик доор миддел ван де вебсите ввв.бацктонорманди.орг ен доор миддел ван хет макен ван вакантиефилмпјес мет безоекен аан де хисторисцхе лоцациес ен онтмоетинген мет ветеранен. Оок мијн еерсте композиције сцхрееф ик ал метеен на де индруквеккенде тоцхтен доор де моеилијк бегаанбаре живице (таллозе лапјес гронд гесцхеиден доор вријвел ондоордрингбаре хеггетјес), ваар веле солдатен ван беиде зијден хун левен хадден алденд страндрен странд алденд странд алденд странд алден странд

Мијн хонгер о те "бегријпен" верд алеен маар гротер. Де веелхеид аан верхален ван ветеранен, феитен ен халве феитен фрустреерде миј диеп омдат ик де омванг ен саменханг ван де гебеуртениссен ниет бегрееп. Стеркер нога, ни врата до масивних врата из Нормандије. Де таллозе боекен ен дигитале Доцументтен дие ик хеб, гевен слецхтс еен поглед то ван је ербеурд у Нормандие у Другом светском рату.

Зоалс су пронашли сложене ситуације, проблем и проблем с проблемима око врата, као што су „базе података релатионеле“. Имате технички извештај о дмв зоекметходес у саменханг-у (релације) и можете да пронађете да бисте добили помоћ.  

Зо оок хиер. Ик гинг феитен, халве феитен ен верхален ларгелегген ин еен датабасе дие дие уитеинделијк хет харт харт ван Бацк-то-Норманди зоу гаан вормен. Доступна су структура и база података која је садржана у великим бројевима информација о огромним количинама података, подацима о кориштењу, објављивању података о репродукцији. Оп еен маниер дие ик вел кон беваттен. Хет еинд је но ниит ин зицхт, хет зал оок нооит гереед комен.

Доор хет оверзицхтелијке систеем гинг ик вердер. Ниет аллеен хет верхаал ван Нормандие, маар стап воор стап квамен де веле гебеуртениссен ин хеел Вест-Еуропа аан бод. Мет воорал наме ен ном еенс наме. Веле тиендуизенден наме зијн бесцхревен опдат зе ниет вергетен ворден. Еен спрееквоорд зегт: „Сакривен је и доод алс је наам ниет меер вордт геноемд“. Нааст дезе бенадеринг моест ик оок геволг гевен аан де гевоелсматиге утицај ван ват ик хад гезиен. Мет бехулп ван мијн музиек.

Ер квамен веле веген биј елкаар. Де гесцхиеденис ван фамилиеледен дие хадден гендерен ондер хет Дуитсе ен Јапансе јук. Следећи хотели се налазе у држави Вест-Еуропа, али нису смештени у Кантелпунт Кент. Де тијд воор 6 Јуни 1944 ен де тијд ерна. Де даг ван хет бегин ван онзе вријхеид, бевоцхтен доор хондерддуизенден стријдерс уит андере ланден дан де онзе.

Дит гегевен зоу де леидраад ворден воор веле тиендуизенден публисхтиес ван мијн ханд (Опитт момент 139.503 верхален ен 13.824 категории, гротендеелс оф епсомминг ван легереенхеден мет хун ацтивитеитен дие хеббен меегедаан. 

Оок мијн музиек креег еен велхааст онуитпуттелијке брон ван инспиратие. Дезе безиелинг леидде ертое дат ик алс (филм) композитор гинг веркен мет алс бекронинг де онтмоетинг мет Даме Вера Линн ен хет сцхријвен ван музикуе воор де документарни филм Омаха Беацх, Хонор и Жртвовање умиру у САД-у и емми-у.

Маар воорал веел волдоенинг гаф ен геефт де вебсите Бацк-то-Норманди дие инмидделс инит алле виндстрекен (руим 160 ланден ен дагелијкс хондерден безоекерс / дуизенден пагина'с) је безоцхт ен хондерден менсен хеефт куннен хелпен мет хет винден ван антвоорден оп хун враген. Враген дие воорал бетреккинг хеббен оп хун фамилиеледен дие хеббен меегедаан аан де ландинген ин Нормандие ен хун зегетоцхт то мет мет де бевријдинг ин Маи 1945. 

Еен деел ван де данкбетуигинген стаан хиер: https://www.backtonormandy.org/testimonials

Ако желите да преузмете 15 јануара, било је филм за 1 сат и 22 минута, а требало би да пустите музику да бисте оставили музику и да бисте је написали као филмски филм који је намењен већем броју деце у веертигер јуну.

Де волгорде, де верхааллијн:

 • ·       Увертура (еен саменват де ван Норманди Ландингс)
 • ·       Пролоог (Хет левен у западној Европи, опомена на твееде арелдоорлог)  
 • ·       Мобилисатие
 • ·       Воорбереидинген воор де инвасие
 • ·       Еден гебед, врата отворених врата, Франклин Д. Роосевелт
 • ·       Почнимо ван Д-дан
 • ·       Слетео је из Нормандије
 • ·       Де ситуатион (афтерматх) ван хет слатвелд де де ландинг
 • ·       Наставак рата са непотпуним набрајањем битака и операција
 • ·       Бевријдинг ван де концентратиекампен 
 • ·       Еинде ван де оорлог
 • ·       Еен музиекверк "Нема више рата молим вас" срео се беелден ван де геволген ван де оорлог ен хет репатриерен ван геваллен солдатен
 • ·       Беелден ван мијн је написао Нормандие, за филм "Последње ходочашће" умрежи, али и гелегенхеид ван хет лаатсте званични безоек ван Енгелсе ветеране из Нормандије у Лондону. Даарнааст је музика упознала хет из бекроонде емми филма 
 • ·       Мир (афтителинг)

Коментари (0)

Овде још није објављен коментар

Оставите своје коментаре

 1. Постављање коментара као гост.
Прилози (0 / КСНУМКС)
Делите своју локацију
Овде можете ставити свој коментар за друштвене медије