Хавкер ТипхоонРСС

Хавкер Типхоон
Сакриј мапу
Енглески канал, Енглески канал
енглески канал
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови973
Лет тајфуна Иб ЕЈ902 и пилота РГ Мацлеод 1944-01-06
Троувилле-сур-Мер, Француска
Троувилле-сур-Мер
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови578
Лет тајфуна Иб ЕЈ915 и летачки наредник ХЦ Савард 1943-09-24
Енглески канал, Енглески канал
енглески канал
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови554
Лет тајфуна Иб ЕЈ946 и летећег официра ВО Гилберт 1944-12-25
Манстон, Уједињено Краљевство
Манстон
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,029
Лет тајфуна Иб ЕЈ950 и летећег официра ЈМПМГ де Селис Лонгцхампс 1943-08-16
Енглески канал, Енглески канал
енглески канал
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови951
Лет тајфуна Иб ЕЈ956 и летачког водника ВК Мавсон 1943-03-24
Енглески канал, Енглески канал
енглески канал
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови796
Лет тајфуна Иб ЕЈ961 и пилота РМХ Пурдона 1943-06-29
Орфорднесс, Велика Британија
Орфорднесс
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови438
Лет тајфуна Иб ЕЈ962 и летећег официра ХР Хорлеи 1944-02-05
Енглисх Цханнел, Уједињено Краљевство
енглески канал
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови784
Лет тајфуна Иб ЕЈ964 и наредника ЕК Тицклепеннија 1943-06-27
Заффеларе, Белгија
Заффеларе
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,046
Лет тајфуна Иб ЕЈ966 и пилота ВЈ Моуата 1943-07-11
Клеве, Немачка
Клеве
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови560
Лет Тајфуна Иб ЕЈ967 и наредника лета ЦЛ Моузон 1945-02-13
Енглески канал, Енглески канал
енглески канал
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови610
Лет тајфуна Иб ЕЈ969 и летећег официра АА Брауна 1943-05-16
Енглески канал, Енглески канал
енглески канал
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови680
Лет тајфуна Иб ЕЈ970 и наредника Ф Лоренса 1943-07-01
Дингден, Немачка
Дингден
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови649
Лет тајфуна Иб ЕЈ971 и летећег официра ГА Цлиссолда 1945-03-25
Енглески канал, Енглески канал
енглески канал
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови518
Лет тајфуна Иб ЕЈ976 и летачки наредник Д Беннетт 1943-09-16
Енглески канал, Енглески канал
енглески канал
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови525
Лет тајфуна Иб ЕЈ980 и пилота ГР Симпсона 1943-11-07
Енглески канал, Енглески канал
енглески канал
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови762
Лет тајфуна Иб ЕЈ989 и летећег официра ЈМ Довнес 1943-09-13
Ле Хавре, Француска
Авр
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови606
Лет тајфуна Иб ЕЈ993 и летећег официра РВ Вхеелер 1943-11-19
Берневал, Француска
Берневал
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови611
Лет тајфуна Иб ЕК119 и пилота РХ Фитзгиббон ​​1943-09-06
Линген, Немачка
Линген
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови518
Лет тајфуна Иб ЕК128 и наредника ПА Ланглеиа 1945-04-01
Енглески канал, Енглески канал
енглески канал
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови648
Лет тајфуна Иб ЕК132 и полицајца ПЈ Томаса 1944-03-26