Сакриј мапу
Кирцхеим Вурттемберг, Немачка
Кирцхеим Вурттемберг
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,019
103 пешадијска дивизија (САД) Кирцхеим Вурттемберг
Обер Урбацх Вурттемберг, Немачка
Обер Урбацх Вурттемберг
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови964
103 пешадијска дивизија (САД) Обер Урбацх
Инсбрук, Аустрија
Инзбрук
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,039
103 пешадијска дивизија (САД) Инсбрук
Сеефелд, Аустрија
Сеефелд
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови955
103 пешадијска дивизија (САД) Сеефелд
Миттенвалд, Немачка
Миттенвалд
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,002
103 пешадијска дивизија (САД) Миттенвалд
Партенкирцхен, Немачка
Партенкирцхен
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови817
103 пешадијска дивизија (САД) Партенкирцхен
Бидинген, Немачка
Бидинген
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови891
103 пешадијска дивизија (САД) Бидинген
Пфаффенхоффен Баварска, Немачка
Пфаффенхоффен Бавариа
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,191
103 пешадијска дивизија (САД) Пфаффенхоффен
Кеттерсцхванг, Немачка
Кеттерсцхванг
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,022
103 пешадијска дивизија (САД) Кеттерсцхванг
Крумбацх, Немачка
Крумбацх
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови915
103 пешадијска дивизија (САД) Крумбацх
Геислинген, Немачка
Геислинген
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови825
103 пешадијска дивизија (САД) Геислинген
Хорвелсинген, Немачка
Хорвелсинген
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови790
103 пешадијска дивизија (САД) Хорвелсинген
Лонсее, Немачка
Лонсее
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови834
103 пешадијска дивизија (САД) Лонсее
Пфеделбацх, Немачка
Пфеделбацх
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови824
103 пешадијска дивизија (САД) Пфеделбацх
Муррхарат, Немачка
Муррхарат
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови835
103 пешадијска дивизија (САД) Муррхарат
Бенсхеим, Немачка
Бенсхеим
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови963
103 пешадијска дивизија (САД) Бенсхеим
Неустадт Пфалз, Немачка
Неустадт Пфалз
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови868
103 пешадијска дивизија (САД) Неустадт
Сцхифферстадт, Немачка
Сцхифферстадт
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови820
103 пешадијска дивизија (САД) Сцхифферстадт
Клингенмунстер, Немачка
Клингенмунстер
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,311
103 пешадијска дивизија (САД) Клингенмунстер
Биркенхордт, Немачка
Биркенхордт
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови862
103 пешадијска дивизија (САД) Биркенхордт