Сакриј мапу
Аудоувилле-ла-Хуберт, Француска
Аудоувилле-ла-Хуберт
Град | Подручје
датум
Статусна координата Локација се налази у (околини) града или града
Хитови3,955
Хиесвилле, Француска
Хиесвилле
Град | Подручје
датум
Статусна координата Локација се налази у (околини) града или града
Хитови3,196
Саинте-Марие-ду-Монт, Француска
Саинте-Марие-ду-Монт
Град | Подручје
датум
Статусна координата Локација се налази у (околини) града или града
Хитови3,373
Барневилле, Француска
Барневилле
Град | Подручје
датум
Статусна координата Локација се налази у (околини) града или града
Хитови1,712
Плажа Утах, Француска
Утах Беацх
Град | Подручје
датум
Статусна координата Локација је на овом подручју
Хитови1,769
Вире, Француска
Вире
Град | Подручје
датум
Статусна координата Неколико локација
Хитови1,279
9 пешадијска дивизија у Мортаин / Фонтенермонт / Вире
Ранес (Орне), Француска
Ранес (Орне)
Град | Подручје
датум
Статусна координата Неколико локација
Хитови1,369
9 пешадијска дивизија (САД) у Ранес / Беауваин / Орне
Иветот-Боцаге, Француска
Иветот-Боцаге
Град | Подручје
датум
Статусна координата Неколико локација
Хитови1,531
9 пешадијска дивизија (САД) код Иветот-Боцаге
Иветот-Боцаге, Француска
Иветот-Боцаге
Град | Подручје
датум
Статусна координата Локација се налази у (околини) града или града
Хитови1,934
Цоллинс, Брадлеи, Ригдваи, Таилор, Бартон у Иветот и Цхербоург
Маригни Норманди, Француска
Маригни Норманди
Град | Подручје
датум
Статусна координата Локација се налази у (околини) града или града
Хитови1,891
Сцхварзенау, Немачка
Сцхварзенау
Град | Подручје
датум
Статусна координата Локација се налази у (околини) града или града
Хитови1,332
Штаб 9 пешадијске дивизије (САД) у Шварценауу
Котхен Сакони, Немачка
Котхен Сакони
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,167
9 пешадијска дивизија (САД) Котхен
Пансфелде, Саксонија, Немачка
Пансфелде Сакони
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,230
9 пешадијска дивизија (САД) Пансфелде
Виппра Сакони, Немачка
Виппра Сакони
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,578
9 пешадијска дивизија (САД) Виппра
Уфтрунген, Саксонија, Немачка
Уфтрунген, Саксонија
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,753
9 пешадијска дивизија (САД) Уфтрунген
Нил, Рајна, Немачка
Ниел, Рхинеланд
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,266
9 пешадијска дивизија (САД) Ниел
Оберстеинбацх, Хессен-Нассау, Немачка
Оберстеинбацх, Хессен-Нассау
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,233
9 пешадијска дивизија (САД) Оберстеинбацх
Ниедерсфелд, Немачка
Ниедерсфелд
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,260
9 пешадијска дивизија (САД) Ниедерсфелд
Халенберг, Немачка
Халленберг
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,166
9 пешадијска дивизија (САД) Халенберг
Кирцхверс, Немачка
Кирцхверс
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови1,056
9 пешадијска дивизија (САД) Кирцхверс