673 Инжењерска топографска борбена компанија (САД)РСС

673 Инжењерска топографска борбена компанија (САД)
Сакриј мапу
Уппер Пенн, Стаффордсхире, Велика Британија
Уппер Пенн, Стаффордсхире
Град | Подручје
датум
Хитови202
673 Инжењерска топографска борбена чета боравила је у Уппер Пенн Стаффордсхиреу 15. августа 1944