Транзитни логор и затворРСС

Транзитни логор и затвор

Транзитни логор и затвор

Сакриј мапу
Стаделхеимер Страссе 12, Минхен
Минхен
Град | Подручје
датум
Статусна координата Тачна локација
Хитови14
Казнионица Минхен-Стаделхеим
Тхеодор-Флиеднер-Страссе, Кассел, Немачка
Касел
Град | Подручје
датум
Статусна координата Тачна локација
Хитови17
Полицијски затвор Кассел
Бруцкенстраßе 12, Гукхаген, Немачка
Гукхаген
Град | Подручје
датум
Статусна координата Тачна локација
Хитови15
Бамберг Вилхелмсплатз 1, Бамберг, Немачка
Бамберг
Град | Подручје
датум
Статусна координата Тачна локација
Хитови14
Затвор регионалног суда Бамберг Вилхелмсплатз 1
Лоес ван Овереемлаан 19, 3832 РЗ, Леусден, Холандија
Леусден
Град | Подручје
датум
Статусна координата Тачна локација
Хитови3,273
Оостхален 8, 9414 ТГ, Хоогхален, Холандија
Хоогхален
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови994
Камп Вестерборк
Лунеттенлаан 600, 5263 НТ, Вугхт, Холандија
Вугхт
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
Хитови940
Камп Вугхт