1 Независна падобранска бригада (Пољска) РСС

1 Независна падобранска бригада (Пољска)

1. независна падобранска бригада (Пољска)

Сакриј мапу
Керкстраат, Дриел, Холандија
Дриел
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
операција
  • Маркет Гарден од 17. до 21. септембра
Хитови901
Сцхооненбургсевег, Оверасселт, Холандија
Оверасселт
Град | Подручје
датум
Статусна координата Још нема статуса
операција
  • Маркет Гарден од 17. до 21. септембра
Хитови1,086